E-A1___side_EZ-1454-2_M

E-30

Studioul creativ portabil.Pentru foarte mulţi căutarea expresiei artistice este esenţa fotografiei creative. Cu Olympus E-30 acest obiectiv este mai aproape de realitate ca niciodată. Uimitorul model nou îmbină elementele sistemului Four Thirds bazat pe E-System, încorporând şi inspirând o varietate de filtre ART ce susţin viziunea fotografului. Acestea permit transformarea stărilor, care, altfel, ar fi posibilă prin folosirea unor obiective speciale, adăugarea de filtre sau prin tehnici complexe de procesare a imaginii.

заказать товар

 • Face & Background Control pentru expuneri frumos echilibrate a subiectelor şi scenelor de fundal
 • Vizor de mari dimensiuni cu o acoperire de 98% din imagine & magnificare de 1.02 pentru un control precis al imaginii
 • Filtrele Art uşor de aplicat pentru sporirea creativităţii (Pop Art, Soft Focus, Pale&Light Color, Light Tone, Grainy Film, Pin Hole)
 • Funcţie de expunere multiplă cu afişarea pe monitorul LCD a imaginii curente peste imaginea capturată anterior
 • Vizualizare comfortabilă cu Autofocus Live View
 • Bliţ incorporat (GN13) şi telecomandă wireless pentru bliţ pe corpul camerei E-30
 • Ecran LCD HyperCrystal II multiangular de 6,9cm/2.7” pentru o mai mare flexibilitate şi monitorizare în timp real
 • Noul senzorul de mare viteză Live MOS de 12.3MP cu câmp larg dinamic
 • Pocesarea certificată a imaginii cu noul TruePic III
 • I.S. încorporat cu o îmbunătăţire de maxim 5 trepte
 • În timpul fotografierii Live View o varietate de 9 rate de aspect diferite (4:3,3:2,16:9,6:6,5:4,7:6,6:5,7:5,3:4)
 • Rată mare a modului burst (5fps, buffer 12 imagini RAW )
 • Obturator de mare viteză şi precizie cu timp de expunere 1/8000 şi sincronizare bliţ 1/250
 • Sistem AF în 11 puncte complet biaxial de mare viteza
 • Calitate a imaginii excepţională cu o largă varietate de obiective dedicate fotografiei digitale, datorită Standardului Four Thirds
 • Sistem metric de înaltă precizie, 49-zone
 • Ajustare auto gradaţie pentru prevenirea nivelului ridicat de lumină şi umbrelor
 • Funcţie de simulare in timp real (monitorizare operativă)
 • Precontrol asupra dominanţei de culoare & compensaţiei expunerii
 • Previzualizare în cazul aplicării Tehnologiei de Ajustare a Umbrelor - Shadow Adjustment Technology (SAT) pentru imagini cu rezultate maxime
 • Magnificare imagine vizualizată de 5x/7x/10x pentru o focalizare precisă
 • Imagine fără pată cu un puternic sistem de eliminare a prafului
 • Corp cu design ergonomic, butoane de control şi GUI pentru operare facila
 • Blocarea funcţionalităţii AE/AF pentru personalizare individuală
 • Sensibilitate ridicată (ISO 100-3200)
 • Dominanţă de culoare precisă cu doi senzori
 • Scrierea rapidă a datelor şi comprimarea fără pierderi pentru o procesarea rapidă
 • Al doilea panou de control al afişajului pentru vizualizare directă
 • Grip opţional, ideal pentru imaginea portret şi o viaţă mai lungă a bateriei
 • USB 2.0 High Speed
 • Slot dual pentru card ( card xD-Picture şi CompactFlash)
  Creativitatea vă stă la dispoziţie
  Olympus E-30 nu numai că reproduce imaginile cu o fidelitate extraordinară dar şi ajută fotografii în realizarea viziunilor artistice ale acestora. Adiţional opţiunilor de control manual obişnuite, acest uimitor D-SLR oferă utilizatorilor o paletă largă de opţiuni menite exprimării creativităţii. Şase filtre Art sunt disponibile pentru a facilita înregistrarea imaginilor cu efecte diferite şi pentru a oferi fiecărei compoziţii o notă individuală – toate acestea fără obiective adiţionale, filtre sau procesarea imaginilor pe computer. Efectele filtrelor pot fi previzualizate pe ecranul LCD în timpul încadrării compoziţiei şi includ următoarele tipuri: Pop Art, Soft Focus, Pale & Light Colour, Light Tone, Grainy Film şi Pin Hole. Alte efecte artistice pot fi obţinute cu ajutorul modului expunere multiplă. Acesta permite suprapunerea de imagini peste o imagine capturată anterior, în format RAW, direct în cameră, şi este posibilă când fotografiaţi privind prin vizor dar şi când folosiţi Live View. Bliţul controlat wireless este deasemenea încorporat pentru întrunirea cerinţelor de iluminarea. Acesta permite controlul asupra oricărui numar de unităţi bliţ externe compatibile, ce pot fi plasate oriunde în jurul subiectului – toate acestea fără niciun cablu.
  Fotografierea expresivă este susţinută în plus prin funcţia Multi-Aspect . Aceasta asigură posibilitatea alegerii dintre cele nouă rate de aspect diferite, incluzând standard 4:3, cinematic 16:9 şi format mediu 6:6. Aceasta permite fotografului exploatarea scenei în concordanţă cu stilul dorit.
  Încadrarea poate fi realizată prin vizorul convenţional ce oferă o acoperire de aproximativ 98% din imagine şi o magnificare de aproximativ 1.02x (-1m-1, 50mm, la infinit). Deasemenea, pentru o flexibilitate sporită, compoziţiile pot fi încadrate folosind ecranul LCD HyperCrystal II de 2.7”/6.9cm cu un unghi de vizualizare de 176°. Acesta asigură o libertate completă de încadrare datorită unghiului multiplu, ce permite realizarea de cadre unice din cele mai neobişnuite perspective. Efectele ajustării setărilor pot fi deasemenea monitorizate în timp real. În plus, graţie vitezei sporite de contrast AF *, afişarea imaginilor pe ecranul LCD este rapidă şi precisă, făcând încadrarea Live View semnificant mai confortabilă decât până acum. Imaginile vizualizate pot fi marite de 5x, 7x sau 10x, oferindu-i fotografului posibilitatea de a verifica detalii privind subiectul, cum ar fi de exemplu, focalizarea.
  Calitatea imaginii prin excelenţă
  Noul senzor Live MOS de12.3 Megapixel garantează captura tuturor detaliilor imaginii, până la cele mai mici amănunte. Bazat pe tehnologia MOS, de amplificare a semnalului, senzorul are proprietatea de consum redus pentru a asigura folosirea la maxim a Live View. Noul procesor de imagine al E-30, TruePic III+ , asigură viteze foarte mari de procesare şi calitatea profesională a imaginii. Aceasta include gradaţia marită a tonurilor, fidelitatea culorilor şi posibilităţi nenumarate de exprimarea a creativitaţii cu ajutorul filtrelor Art – concomitent cu reducerea zgomotului de imagine.
  E-30 ridică nivelul aşteptărilor cu stabilizatorul mecanic de imagine încorporat. Cu o eficacitate echivalentă cu până la 5 trepte EV, posibilitatea neclarităţii imaginilor este considerabil diminuată. Fotografii vor profita de flexibilitatea obţinerii unor cadre perfect clare în situaţii foarte variate – indiferent ca este un mediu întunecat sau la distanţe focale mari. Iar datorită faptului că stabilizatorul de imagine este încorporat camerei, orice obiectiv ataşat va beneficia de acest avantaj.
  Protecţia împotriva efectelor prafului este asigurată de Supersonic Wave Filter. Această tehnologie a fost dezvoltată de către Olympus şi se regăseşte în orice model E-System. Acesta elimină riscul unor imagini neclare cauzate de praful rezultat în urma folosirii normale sau posibiliatea intrării unor particule în corpul camerei în timpul schimbarii obiectivelor.
  Viteză
  Preluând sistemul AF în 11 puncte, complet biaxial de la modelul iniţial E-3 din gama Olympus E-System, E-30 întruneşte aceleaşi performanţe şi viteze extraordinare de autofocalizare. Dispunând atât de linii orizontale cât şi verticale de senzori, un total de 44 de puncte de date diferite sunt disponibile pentru a calcula focalizarea optimă. În plus, senzorul AF dispune de un câmp extrem de larg de detecţie de la -2 la 19 EV, care asigură autocalizarea cu precizie chiar şi cu lumină redusă, datorită configuraţiei tip “houndstooth”. (http://en.wikipedia.org/wiki/Houndstooth)
  Fotografii se pot aştepta la o experienţă accelerantă, în situaţii când fiecare fracţiune de secundă contează: până la 5fps pot fi înregistrate de către E-30 la calitatea 12.3 Megapixel (cu un buffer de 12 imagini RAW în modul burst) pentru a captura scene în mişcare. Iar pentru capturarea cadrelor la viteze mari sau fotografierea în soare puternic cu diafragma larg deschisă – acest model dispune de un obturator de mare viteză cu timp de expunere de 1/8000 sec. În plus, sincronizarea bliţului de până la 1/250 sec. sporeşte flexibilitatea şi potenţialul artistic al acestei camere.
  Poze perfecte
  E-30 încorporează funcţii adiţionale menite să îmbunătăţească rezultatele fotografierii. Auto-Gradaţia utilizează Tehnologia de Ajustare a Umbrelor pentru a preveni nivelul ridicat de lumină şi umbrele nedorite, dar şi pentru a asigura o redarea cât mai naturală subiectelor cu contrast mare. În acelaşi timp, funcţia Face & Background Control foloseşte Tehnologia de Detectarea a Feţei pentru optimizarea balansului dintre subiecte şi scena de fundal.
  Adiţional, fotografii pot compara rezultatele ajustărilor diferitelor setări ale camerei înainte de fotografiere, prin folosirea Perfect Shot Preview. Acesta vă permite vizualizarea efectelor a până la patru compensării ale expunerii sau ale setarilor dominanţei de culoare pe ecranul LCD, înainte de fotografiere.
  Operarea facilă şi excelenta vizibilitate asupra setărilor camerei sunt asigurate de panoul LCD care afişează viteza curentă de închidere a obturatorului, diafragma, nivelul de compensaţie al expunerii şi alte setări importante. Bineînţeles, aceste infromaţii dar şi altele pot fi vizualizate şi pe Super Control Panel, care este afişat pe ecranul LCD al camerei şi poate fi navigat cu ajutorul unui meniu grafic, intuitiv.
  Accesorii pentru promovarea creativităţii
  1. Continut cutie
 1. Ca parte din gama Olympus E-System şi bazându-se pe Four Thirds Standard, E-30 dispune de un numar mare de obiective şi alte accesorii menite să ridice creativitatea la un alt nivel. Începând de la fish-eye, macro şi obiective ultra-wide-angle până la modele ultra-zoom, gama largă a obiectivelor digitale ZUIKO DIGITAL satisface orice dorinţă. Ultimul din serie este obiectivul ZUIKO DIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5 II, care asigură performanţe maxime de contrast AF cu E-30. Olympus oferă, deasemenea, două soluţii wireless pentru bliţ: FL-50R şi FL-36R care folosesc la maxim capacităţile de control bliţ wireless ale camerei. Iar pentru sesiuni prelungite, suportul pentru baterii HLD-4 Power Battery Holder – care include un buton de declanşare la îndemână– asigură continuitatea fotografierii pe perioade extinse fără a fi nevoie de reîncărcare. E-30 Corp:
 • CB-USB6 (Cablu USB)
 • CB-VC2 (Cablu Video)
 • Curea Umăr
 • Manual de Utilizare
 • Certificat de Garanţie
 • BLM-1 (Baterie)
 • BCM-2 (Încărcător Baterie pentru BLM-1)
 • BC-1 (Capac Aparat)
 • EPC-1
 • OLYMPUS Master 2 (CD cu soft)
 • OLYMPUS Studio 2 Trial (Descărcare soft)
  E-30 Kit 14-42mm:
 • ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6
 • CB-USB6 (Cablu USB)
 • CB-VC2 (Cablu Video)
 • Curea Umăr
 • Manual de Utilizare
 • Certificat de Garanţie
 • BLM-1 (Baterie)
 • BCM-2 (Încărcător Baterie pentru BLM-1)
 • BC-1 (Capac Aparat)
 • EPC-1
 • OLYMPUS Master 2 (CD cu soft)
 • OLYMPUS Studio 2 Trial (Descărcare soft)
  E-30 Kit 14-54mm II:
 • ZUIKO DIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5 II
 • CB-USB6 (Cablu USB)
 • CB-VC2 (Cablu Video)
 • Curea Umăr
 • Manual de Utilizare
 • Certificat de Garanţie
 • BLM-1 (Baterie)
 • BCM-2 (Încărcător Baterie pentru BLM-1)
 • BC-1 (Capac Aparat)
 • EPC-1
 • OLYMPUS Master 2 (CD cu soft)
 • OLYMPUS Studio 2 Trial (Descărcare soft)
  E-30 Kit 12-60mm:
 • ZUIKO DIGITAL ED 12-60mm 1:2,8-4,0 SWD
 • CB-USB6 (Cablu USB)
 • CB-VC2 (Cablu Video)
 • Curea Umăr
 • Manual de Utilizare
 • Certificat de Garanţie
 • BLM-1 (Baterie)
 • BCM-2 (Încărcător Baterie pentru BLM-1)
 • BC-1 (Capac Aparat)
 • EPC-1
 • OLYMPUS Master 2 (CD cu soft)
 • OLYMPUS Studio 2 Trial (Descărcare soft)
  1. Premii
   dpreview, "Highly Recommended", 2009/04
   letsgodigital.org 2009-04, Calificativul 'Excellent'- pentru Olympus E-30
 1. DSLR-urile Olympus sunt într-o continuă îmbunătăţire, iar E-30 este fără îndoială cel mai bun de până acum.[...] Aceasta nu se datorează unei calităţi îmbunătăţite a imaginii [...] ci deoarece este mult mai plăcut de utilizat. [...]de asemenea, E-30 încorporează caracteristici de ultimă generaţie (Filtre Art, Expunere Multiplă, opţiuni îndrăzneţe ale Formatelor de Imagine [...] dar să nu lăsăm Filtrele Art şi alte trucuri să ne distragă de la faptul că E-30 are mult mai mult de oferit. [...] Acesta dispune de un set superb de control fotografic care exploatează fiecare detaliu - fotografierea - un proces plăcut, fluid şi intuitiv. [...] Reprezintă un progres fantastic pentru utilizatorii de E-420/E-520, şi este cea mai bună cameră Four Thirds pe care am întâlnit-o până acum. Impresia de ansamblu asupra camerei este aceea a unui DSLR puternic şi convingător. Olympus E-30 este o cameră a cărei utilizare este o plăcere, care provoacă creativitatea fotografului şi-l susţine pe acesta în a se aventura dincolo de realizarea unui simplu cadru; o reală provocare!